2020_08_14_Malá Skála, hrad Vranov_Šílená lokomotiva, No. 45

 

Páteční podvečer nás opět po roce uvítal na zřícenině Skalního hradu Vranov. Trochu strašil déšť, ale s úderem půl osmé večerní, kapky ustaly zlobit nad Vranovem se rozhostil vlahý podvečer. 

Tentokrát jsme přivezli Šílenou lokomotivu. V letošním roce je léto nějaké zakleté a tak i "Šílenka" byla poznamenána záskoky. Za Luboše si s chutí Dráculu zahrál David Durdis a musím říct, že bezchybně. I když tým Rychlých šípů byl oslaben o Červenáčka zvládli to "mladí" (oba již překročili třicítku), ekologičtí teroristé s přehledem. Za pultem zaskočil děda Vašek a tomu nebylo opravdu co závidět, protože text, který běžel na jevišti nebyl úplně totožný s tím na scéně. A to nejen v komplexnosti (něco se občas vynechalo a doplnilo novým textíkem, vtípkem) ale ani v pořadí. Takže občas zazněly tóny, které měly přijít o něco později, ale nastalé atmosféře hry, která byla velmi free, to vlastně nevadilo a naše komunikace z jeviště ke zvuku se pohybovala v intecích hry.

Diváci byli milí a nám se hrálo fajn, protože nebylo takové vedro jako v předešlých dnech. A tak nezbývá než se těšit na příští rok, zase na Malou Skálu. 

Další fotky od Radka Luňáka a Mirka Trčálka najdete tady.

-mat-

Komentáře