2019_12_03_MB, Sbor českých bratří; Adventní putování za Mikulášem


Ve sboru Českých bratří jsme na putování nebyli sami.
S námi vystupovali děti z Centra83 a Základní školy speciální spolu se svými pedagogy

Záměr připravit tohle speciální vystoupení se urodil v hlavě Gabriely Solničkové, ředitelky Základní školy speciální. A poprosila Simonu zda by to celé dala dohromady. A Simona to dohromady dala. Já osobně se přiznám, že jsem k tomu přistupoval trochu skepticky, znám totiž z mnoha pobytů spontánnost dětí ze školy a klientů z centra. O to víc jsem byl překvapen, jak všechno drželo pohromadě a hladce šlapalo. Dík patří všem kdo se tohohle vpravdě unikátního odpoledne účastnili a to jak na jevišti, tak i v hledišti. A zvlášť chci poděkovat Simoně, mojí ženě, za to jak to všechno pěkně připravila a ukočírovala.
Další kolegové z centra a školy, kteří nevystupovali doplňovali program prodejem svařeného vína, polévky andělské i ďábelské a spoustou dalších řemeslných výrobků.
A ještě jedna osobní poznámka - poprvé jsme si zahrál na jevišti s kamarádem, který je klientem centra. A myslím, že pro nás oba to bylo moc příjemný zážitek, zvlášť proto, že my jsme šli rovnou z jeviště na pivo. A co, k čertu s GDPR - Vojto děkuju, za rok se zase budu těšit.
A tady jsou fotky.

A choďte do divadla, protože tam se může stát cokoliv...

-mat-

Komentáře

Okomentovat