2021_10_19, Divadýlko na dlani, Vávra [No.37]

 

Strouhalka a Lízalka (Katka Luňáková a Simona Matoušková) v akci zachycené ze zákulisí

Netradičně v úterý, v den kdy obvykle zkouší,  jsme odehráli další představení Vávry. Konalo se pro kolegy našeho kamaráda a bývalého člena Divadýlka na dlani, Radka Novotného. Hráli jsme bez zkoušky, skoro po půl roce a přesto mi to nepřišlo nijak "rozložené". Našla by se sice místa, kde by bylo dobré ještě zpřesnit text, ale znovu opakuji - bylo to dobré. Trochu nás zlobila z restaurace pronikající hlasitá hudba. Dokonce jednou i rozverná, takřka rozeřvaná Kaťuša. Asi tryzna za prohrané volby místní odbočky KSČM.  To jsme nakonec vytěsnili, do budoucna to budeme muset řešit. Není to poprvé a jistě ani naposled kdy nám vpadne do představení jiná hudba než tam patří. 

Na závěr musím říct, že jsme si představení užili, ač někteří (Katka Luňáková, Petr Havlík) jej odehráli s drobnou čin větší zdravotní komplikací. A myslím, že to nikdo nepoznal, hráli jako zdraví 😎.

Pamatujte, chodit do divadla je normální. A tak, i když zrovna jinde nehrají na co byste měli "chuť", můžete si jako Radek Novotný objednat v Divadýlku speciální představení jen pro vás - to my umíme. 

A ještě pár fotografií...

-mat-


Komentáře