2020_03_05_Divadýlko na dlani, Bylo nás pět_repr. No.48

Na scéně Péťa Bajza (Honza Hejdrych), Jakub (Katka Rosocová) a mimo záběr Maminka (Blanka Kučerová). Ten kdo se chystá v vrtnout na scénu - Cesťák (Jirka Filip)
 

Když člověk plánuje, nejvyšší entity se prý velmi baví. Nevím jak kdy, ale při plánování posledního představení Bylo nás pět, se museli válet v křečích smíchu po podlaze. Když jsme totiž na úterý museli zařadit do programu zkoušek rychlou "záskokovku" za nemocnou Klárku Pabištovou, netušili jsme,
že z těch záskoků bude nakonec čistý "hattricks". Tedy česky - trojička.
Místo Marcely Paterové skočila Simča a den před hraním mi k dovršení všeho, volal David Durdis, který hraje v Bé5 (my to tak zkracujeme) asi pět rolí, že je také sražen chorobou na kolena - a tedy silně indisponován a nenastoupí. Díky Bohu, Jirka Filip zaskočil takřka z voleje, a tak se mohlo představení cca před dvaceti diváky odehrát. Takřka znamená, že si to přečetl dvacet minut před odjezdem do Divadýlka.
Přesilovka to nebyla lidé se bavili. A my na jevišti jsme cítili, že i přes jistou textovou nejistotu záskoků (i dlouhohrajících harcovníků - viz textový mišmaš hned v úvodu), představení běželo celkem sebevědomě a my nezaznamenali těžší lapsy. 

A proto se vyplatí chodit na naše představeni, protože se může stát cokoliv. Dnes nás nic špatného nepotkalo a tak se všechno přehouplo do plusů. 

A vůbec, chodit do divadla je přece normální. 

A tady jsou další fotky ze dneška.

-mat-

Komentáře