2019_08_02_Malá Skála_Pantheon_Vávra, [No.11]


Malá Skála - Pantheon pohled do zákulisí
(zleva Lízal, Strouhal, Vilém Mrštík a Francek čekají na výstup)
Páteční podvečer přivítal Vávru a Divadýlko na nádherné vyhlídce do maloskalského kraje na skalním ochozu Pantehonu. Sraz byl už na 15. hodinu před Domem kultury kde se nakládalo. Krátce před půl čtvrtou jsme vyráželi. Představení bylo vcelku povedené a asi sedmdesát diváků sledovalo naše první představení Vávry pod širým nebem. Krom lehkého zmatení několika kolegů, odkud se chodí na scénu (vše je vlastně stejné jako v "kulturáku" - chodíme zleva a zprava, jen si to uvědomit) a krom pádu Petra Havlíka v závěrečné honičce vše proběhlo dobře a bez problémů. Trochu nám při venkovních hraních komplikuje situaci světlo, tam kde jsme zvyklí na tmu není. To by tak bylo vymyslet reflektor na tmu! A v sobotu nás čekají představení dvě (Víska a Houska) a  v neděli Hronov.
Nerad bych zapomněl poděkovat provozovateli Pantheonu Jirkovi "Šťávovi" Šťatstnému a jeho týmu za skvělé přivítání a dokonalý servis.

Tak choďte do divadla, i o prázdninách, i když vám ho občas někdo zruší. (Právě jsme se dozvěděli, že Kultura MB zrušila naše představení Mušketýři 17. srpna na Putně.) A tady jsou fotky z pátku

-mat-


Komentáře