A zase je nás víc...

 



Tento příspěvek píšu v neděli 29. ledna. Mám velikou radost. A to nejen kvůli čerstvě zvolené hlavě státu. I když se to voleb taky týká. Druhé kolo prezidentského klání ve mě vyvolalo takovou nervozitu, že jsem nic pěkného nemohl ze sebe vydat. 

Takže až teď, ale o to s větší radostí - je nás v Divadýlku zase o něco víc. Přesně o tři malá miminka a jejich šťastné rodiče. Nové přírůstky vidíte nahoře v pořadím ve kterém přicházeli na svět. 

Tak pěkně popořádku zleva - malá Stella se narodila Klárce Pabištové a jejímu příteli Štěpánovi, Josef je syn Michaely Charvátové a jejího přítele (jehož jméno si nepamatuju, neb jsem ho viděl jen jednou, fakt pardon) a konečně malá Tonička (alias Tóninetke Weissová) - maminka Líba Mikulecká a tatínek Martin Weiss).

Tak a teď to víte, je to zaznamenáno v blogu Do zákulisí... a tudíž je to pravda. Přejeme všem malým i velkým hodně zdraví a šťastnou cestu jevištěm zvaným život...

Choďte do divadla nebo dělejte děti - ale všechno radostí. A nebo ještě lépe dělejte děti a pak i s nimi choďte do divadla!

-mat-

Komentáře