2022_12_01, Divadýlko na dlani MB, Všichni jsme herci, repríza No. 19

 

Snímek ze zákulisí
Ano vím, že je to máznutý, ale autentický.
Jeník při včerejším záskoku za Pavla Wiesera...
Vedle něj sedící jedna z našich maminek čekatelek - Klárka Pabištová

Včerejšek jsme asi všichni v Divadýlku očekávali s jistým rozechvěním. Poslední měsíc, děláme zásadní kroky pro zvýšení marketingu našeho Divadýlka. Tak nějak jste nám přestávali chodit milí diváci. Takže se poslední dobou zvýšil tlak na media:). Ale hlavně přišlo podívat asi 47 lidí na našeho nového kolegu, Jarda Bílka. Takže tolik k marketingu. 😂 Ale vážně - myslím, že o nás bude víc slyšte. Trochu jsme se vytratili z veřejného prostoru, takže se vracíme. Připravujeme a hledáme nový "vizuál". Tomu chci věnovat samostatné vydání blogu Do zákulisí..., ale pokud by mezi vámi milí diváci byl nějaký výborný grafik se skvělým nápadem - sem s ním. Zatím lovíme ve vlastních vodách...

ale k představení. Jeník s i s námi zahrál (v téhle hře už po druhé. je do to byl záskok daleko výživnější za Libora Ševců)v roli Pavla Syrového, kterého jinak hraje náš kamarád a kolega s Čelákovic Pavel Wieser. A dal to s noblesou. On se sice bude tvářit, že je to samozřejmé, že ani jiný výkon podat neumí. Ale přes jeho sarkasmus ho musím pochválit. A poděkovat. Stejně tak odvedl dobře roli i hostující Tomáš Dlask, který roli pionýr, hitlerjugent a skaut spolu s Týnou Licinbergovou uvádí jednotlivé historické pohledy. U něj už však nejde io záskok, jako spíš o alternaci s Davidem Durdisem. 

K představení. Vcelku vše běželo dobře - časově se malinko natáhlo asi o deset minut. To nevím kde se vzalo. Patrně drobné nepřesnosti se nám nastřádaly. Ale kdo by se kvůli tomu zlobil, vždyť je advent.  

Tady jsou fotky ze zákulisí představení.

    -mat-

A nezapomeňte opět přijít, pokud jste byli - a přijít, pokud jste nebyli. Protože chodit do Divadýlka je normální. Tady je pozvánka na příští představení - Vánoce v Divadýlku.

Plakátek nejen na Vánoce, ale i další představení



Komentáře