2022_11_22_Stránov, Krimidinner; Arthur Schwarz a vraždy na zámku

Hraběnka na smrt nemocná, podezřelá tajemnice a guvernantka, záliby slečny Johanky... vyřeší Arthur Schwarz svůj další případ?

 
Letošní závěrečné představení speciálního krimi hraní na Stránovském zámku našeho prozatím posledního kriminálního příběhu. 
Začalo to opravdu vesele. Jen jsme s naší malou Simonkou vyjeli na obchvat, dcerka se chytla za hlavu a povídá:" Já asi zapomněla doma kostým." No řeknu u vám, nezachoval jsem úplně chladnou hlavu. Ale nakonec všechno dobře dopadlo i když jsme dojížděli s lehkým skluzem. Cestou jsme nabrali Radka Kotlabu a Blanku Kučerovou a dorazili na zámek těsně před půl sedmou,. Tak byl zpočátku trochu "fofr". Pak se vše zklidnilo. A začali jsme hrát. NIc se nepokazilo, v textu se nikdo neztratil, diváci se bavili a "zámečtí" byli spokojeni.

Na závěr musím říct, že vracet se pravidelně na Stránov, je jeden z velmi příjemných rituálů. A to nejen díky neuvěřitelně příjemnému prostředí, skvělé kuchyni mistra Grumicha. Hlavně však kvůli lidem, a to všem bez vyjímky. Počínaje manžely Šimonko-Pavlíkovými, paní provozní Borovičovou a všemi děvčaty "na place". Je to, vážně to tak cítím, jako když se vracím mezi dobré přátele.


Kdo má rád kulinářské zážitky a divadlo pro toho je Stránov naprosto jasná volba. Pokud nelpíte na tom se při divadla najíst, můžete navštívit naše další představení hned 1. PROSINCE - VŠICHNI JSME HERCI

Zkrátka choďte do divadla, protože to je normální...
-mat- 





Komentáře