2021_07_06_Šílená lokomotiva No. 44, Doksy, letní scéna

 

Úterý 6. července večer se Divadýlko přesunulo do Doks, do zámeckého parku. Scéna byla postavené  asi už v 18.00 hodin, světla i zvuk také. I když zvuk trochu haprloval a děda Vašek, který usedl za ovládání světel a zvuku, se jal zvuk ještě malinko opravovat. On děda předělával a opravoval konce kabelů a tak to bral jako selhání. Ale, protože je šikovný, hezky to všechno opravil a spolu se svou vnučkou Simonkou, odbavili zvukově i světelně celé představení jen s drobnými škobrty. A to je super. A já se vydal se Simčou, Bárou do Pizzerie Kovárna. Najedli jsme se, napili dosyta. Pizza byla dobrá. Jen mě trochu překvapilo, že když jsme je požádali o tuhle italskou pochutinu s sebou, řekli nám, že nemají krabice. Asi za čtvrt hodiny, kdy už Barborka nemohla jsem platili a já obsluhu poprosil (když tedy nejsou ty krabice) jestli by nám ten zbytek nezabalili do papíru? Bum - světe div se, paní nám nabídla, že ten zbytek nám dá do krabice. Tak nevím, třeba to byla krabice jen na zbytky pizzy. 😂
Představení proběhlo vcelku v pohodě. Počasí nám přálo, divácká návštěva sice nebyla nijak třeskutá, ale i tak fajn. Všechno klapalo jak má. Občas se povrch vybublal ten náš milovaný "frístajl", ale jinak si myslím, že jsme si ostudu neudělali, diváci se bavili, všechny záskoky se snažily (Terka Juhaňáková jako Jůlie a David Durdis jako Drákula), prostě pohoda. Když jsme se po představení rozcházeli s některými kolegy už jsme se těšili na druhý den, do Sobotky za Vávrou.


Přátelé choďte na letní představení mají neopakovatelnou atmosféru. A užijte si spoustu legrace s krabicí od pizzy. Chvíli není a pak zase je. 
-mat-

Komentáře