2019_10_12_Moravské turné_Velké Němčice, Vávra_03, [No. 20]


Tohle jsou chvíle krátce po příjezdu do Velký Němčic - ráno už se totiž nechtěl fotit vůbec nikdo...

Říká se konec dobrý, všechno dobré.  I když nebylo některým po ránu nějak zvlášť volno, dokonce jedné duši bylo spíš nevolno, v celku to všechno dopadlo dobře. Dokonce výborně. Všichni jsme v pořádku dojeli domů, sice pravda unavení. Ona ta prohlídka sklípků je vysilující, člověk je pořád ve střehu. Aby neuklouzl, aby něco neshodil, aby něco neshodil někdo jiný, abych byl zapojený(ná) ve všech debatách, které právě probíhají a přitom ještě vydal oficiální komuniké k turecké agresi, výnosu hlav starosty (o bylo práce než jsem pochopil, že je to funkce a ne zvláštní označení odrůdy), tu k plicní embolii nebo mozkové mrtvici. No je toho spousta. Není divu, že se únava dostaví.
Cestou jsme stavěli ve Svitavách na dobrý oběd a domů jsme se dostali po přeložení Vávry, tak kolem 17. hodiny. Ještě jsem u Hořic kupovali trubičky.
Děkuji osobně všem kdo se podíleli na přípravě a realizaci celého naše miniturné (tedy sobě a Báje), všem vlídným a pohostinným pořadatelům, milým a vstřícným divákům, všem skvělým obsluhám ve všech skvělých restaruacích, všem kolegům a kolegyním, že odpovědně přistoupili k představení i zábavě 😂 a zvlášť kolegům Ševců a Havlíkovi, kteří dbali na horizontální usazení scény a bez kterých by diváci přišli ten správný vyvážený pohled na představení. Za to jim patří řád zlaté libely.

A vy všichni kdo jste s námi nemohli tohle zažít, choďte do divadla, třeba vás někdo někam vezme.

-mat-

Komentáře