2019_09_12_Divadýlko, Vávra, [No. 17]


To je celý Alois Mrštík (Radek Kotlaba) - když nepíše, tak čte...

Včerejší představení Vávry zahájilo 21. sezonu Divadýlka na dlani. V sále usedlo cca 25 diváků, kteří se, jak jsem si mohl všimnout, bavili tak nějak pro sebe. Usmívali se, sledovali.  Občas myslím, jsme čekali, my na jevišti trochu bouřlivější reakci, ale pak se všechno vysvětlilo. Někteří lidé v hledišti se chtěli moc smát, ale zapomněli si doma zuby. Tak proto. Z naší strany, myslím dobře odvedené představení, bez zásadních lapsů a škobrtů.
Jak je vidět z úvodní fotografie, každý už se ve své postavě zabydlel - Mrštík si četl, druhý bloudil zákulisím, Francek dospával Edu, Strouhalka s Lízalkou vedli řeči, Lízal rozebíral výhody vedení různých finančních účtů, děda Boreš loupal dřevo na podpal, Strouhal nepil (!), Vávra se zul, Maryša měla (díkybohu) rýmu a Bučková sjížděla internet. Samozřejmě ne všechno najednou a ne během představení. Tady je pár fotek.

Přátelé choďte na divadlo, a kdyby vás v sále bylo málo, klidně se nahlas smějte, hercům to udělá radost. Teda při Hamletovi asi moc ne... I když, kdo ví...
-mat-

Komentáře