2019_05_03_Dobrovice, Vávra [No. 6]


Jak děvčata vidí zrcadlo nevydrží a musí se v něm vzhlížet...:)
(zleva - Simona Matoušková, Tereza Juhaňáková, Blanka Kučerová, Katka Luňáková)


 


Páteční představení Vávry se odehrálo v příjemném prostředí dobrovického divadla. Díky tradičně vstřícné přátelské pomoci místního souboru se nám podařilo rychle postavit scénu, nasvítit a nechat se přivítat starostou Tomášem Sedláčkem (mimochodem ten si u nás zahrál v letním přestavení NOC NA KARLŠTEJNĚ roli Štěpána, vévody Bavorského v roce 2016). Děkujeme za milé přijetí. 
Vávra přilákal do sálu více jak devadesát diváků. A podle reakcí, které bylo možné odezírat a "odeslýchat" ze sálu tak se bavili. Na scéně všechno frčelo jak má. Pár fotek ze zákulisí najdete zde.
Ztráty: Honza jíše zapoměl kostým (komplet) v šatně. Je máj, čas lásky a piva. To se dá pochopit 😉.
Nálezy: Simča našla v kronice představení ve kterém hrála v Dobrovickém souboru malého vodníka, ovšem  její jméno nebylo na soupisce osob a obsazení. Tak to byl nález tak na 50%.
Jednoznačně vynikající byla večeře - rýže s čínou. Všichni si moc pochutnali. Tedy až na Dana a Elišku (náš technický odřad -  světla a zvuk), kteří se raději nalokali čerstvého jarního vzduchu. Jo, kdyby byla řepná kampaň, nezůstali by venku jen tak. 
Choďte do divadla, protože je to normální...
-mat-

Komentáře